Retuperän WBK:n konserttilipputilaus

Tilausehdot

Lipputilaus - ehdot

Liput maksetaan Paytrail Oyj:n tarjoamalla verkkomaksulla tai, mikäli tämä ei ole mahdollista, laskulla. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta sairas- ja muissa poikkeustapauksissa tarjoamme siihen mahdollisuuden välttääksemme tyhjät paikat salissa, jos lippujonossa on vielä kulttuurinnälkäisiä ihmisiä ilman lippua. Palautamme lipuista saamamme hinnan vain, jos saamme liput myytyä eteenpäin.

Yhden tilauksen maksimilippumäärä on kaksikymmentä (20) lippua. Toimitamme maksimissaan 20 lippua yhteen osoitteeseen, vaikka tilaus tehtäisiin useammassa erässä. Tämän lisäksi tilauksen yhteydessä voi ostaa jatkolippuja konsertin karonkkaillalliselle, sekä Retuperän WBK:n äänilevyjä. Tilatut äänilevyt ovat noudettavissa konsertin yhteydessä Finlandia-talosta levynmyyntitiskiltämme.

Tietojen täyttämisen jälkeen on 15 minuuttia aikaa maksaa tilaus verkkopankissa. Tämän jälkeen maksamatta jääneet liput palautetaan lipunmyyntiin. Mikäli selain suljetaan ennen maksua, väliaikainen varaus raukeaa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Retuperän WBK toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Takaisin tilaamaan